follow Catalog firme » Constructii imobiliare » Constructii hale » Firme hale industriale » Hale industriale bihor
  home     Firme hale industriale   Hale industriale bihor

Hale industriale

constructii hale industriale,constructii hale industriale (BIHOR)
Hale Mexi, cea mai noua divizie a Mexi Group, aduce pe piata constructiilor industriale experienta cumulata de peste 18 de ani a intregului grup, pe care o transpune intr-o noua viziune asupra constructiilor de hale. Aplicand ultimele inovatii tehnologice de la nivel mondial, Halele Mexi sunt raspunsul firesc la contextul socio-economic actual din Romania: hale accesibile, care ofera confort fara compromisuri. Suntem disponibili..
0359 *** ***Click aici!
constructii hale industriale,hale industriale (BIHOR)
Sc Prorom Srl menajeaza proiecte, schiteaza, construieste si inchiriaza spatii industriale de calitate in Romania. Intentia noastra este sa oferim spatii de birouri si spatii industriale pentru productie sau depozit de o inalta calitate ,la standarde Europene si la preturi competitive de inchiriere in Romania. Echipa noastra are o experienta bogata in aceasta industrie si o buna cunostinta a pietei din Romania,aceasta asigurand..
0743 *** ***Click aici!
hale industriale,inchirieri hala industriala (BIHOR)
Orintex Sa, este persoana juridica romana, cu capital integral privat. Sediul social: Oradea P-ta 1 Decembrie nr.16, jud Bihor; Forma juridica este de societate pe actiuni de tip inchis, cu proprietate privata.Numar inregistrare la ORC Bihor: J 05/162/1991, CUI/CIF RO 27722530; Capital social 92.500 . Se inchiririaza locatie proprietate, cca 150 mp compusa din cinci incaperi, situata la etajul unei cladiri ultracentrale de..
0722 *** ***Click aici!